ACOMPANYAMENT FAMILIAR

Oferim acompanyament a famílies que es troben davant noves situacions, moments difícils de gestionar o que vulguin orientació sobre la criança dels seus fills. En funció de la situació i la necessitat de la família, podem realitzar sessions amb els pares i mares o amb tota la família.

Sessions amb pares i mares

acompanyament familiar sant vicenç dels horts

Hi ha moments en els quals sorgeixen dubtes en relació a l'acompanyament i la criança dels fills. En aquests casos, treballem de manera conjunta amb les famílies per elaborar noves estratègies i recursos que permetin acompanyar als fills de manera respectuosa. Oferim informació sobre les necessitats que poden tenir els nens/es en cada etapa del seu desenvolupament, ja que creiem que això ajuda al fet que els pares ampliïn la seva mirada i comprenguin millor el moment en el qual els seus fills es troben.

És un espai de reflexió on pares i mares puguin prendre consciència i posar la mirada en ells mateixos, caminant cap al propi descobriment i creixement personal. Creiem que això és important perquè els canvis que es produeixen en un dels membres afecten a tot el sistema familiar i, per tant, l'acompanyament que ens fem a nosaltres mateixos estarà relacionat amb la manera d'acompanyar els nostres fills.

Alguns temes que podem treballar són:

Com gestiono les meves pròpies emocions i acompanyo les dels meus fills?

Com acompanyo els conflictes i rabietes de manera amorosa?

Quan i com posar límits que cuiden?

Com comunicar-me d'una manera sana i respectuosa?

Com fomentar l'autonomia i autoregulació?

Sessions familiars

També treballem amb la família íntegrament situacions que engloben a tot el sistema familiar. Aportem una mirada externa per poder trobar noves maneres d'afrontar la situació que provoca malestar. El treball amb tots els membres permet que els canvis que s'aconsegueixen siguin més profunds i duradors. Treballem des de la mirada sistèmica, parant esment a quines són les dinàmiques, els rols i la comunicació que hi ha en el sistema familiar i quin és el lloc que ocupa cada membre dins d'aquest.

acompanyament familiar sant vicenç dels horts

Carrer Nou 32,  Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) 08620

Carrer de Quevedo 38, Barcelona 08012

Tel: 647103073/ 636920344

Email: somcreixement@gmail.com