EQUIP

Patricia Montero

Psicóloga colegiada número 24777

Cada persona mira la realitat a través d'unes ulleres úniques. Per això, vaig decidir estudiar Psicologia, per endinsar-me al misteriós món de l'ésser humà. Per a mi, és fonamental entendre aquestes ulleres, comprenent com s'han anat construint sobre la base de la seva pròpia història personal i així poder acompanyar a la persona en el seu procés terapèutic.


Vaig realitzar els meus estudis de Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant aquests anys vaig tenir l'oportunitat de realitzar les meves pràctiques al Centre de prevenció i tractament Anorèxia i Bulímia (Centre ABB).
He realitzat el Màster de Pràctica Clínica en Psicoteràpia al centre Mensalus. Al meu entendre, és fonamental adaptar-nos a les necessitats de la persona, ja que cadascun és únic. Per això, és important realitzar una estratègia de teràpia des de diferents perspectives.

Per a les meves sessions, el més important és crear un espai de calidesa, confiança, respecte i seguretat per a la persona, ja que és el seu espai on pot expressar les seves necessitats. Treballant conjuntament amb mi, sent un equip.
M'agrada veure la teràpia com un viatge al costat de la persona i em sento afortunada de poder acompanyar-la durant aquest procés, respectant el seu ritme i les seves necessitats. Perquè la persona pugui saber el moment en el qual està, del que vol, dels seus recursos i així poder decidir com vol seguir la seva vida. Conèixer-se a un mateix pot ajudar a transformar realitats personals i facilitar el canvi.


He tingut l'oportunitat de treballar en l'àmbit residencial, en la Residència geriàtrica Edat d'Or, acompanyant a les persones en la seva etapa vital de vellesa. Realitzant diferents tallers d'acompanyament grupal i individual.
He anat construint els meus coneixements personals i professionals. Destacant la importància d'estar en contínua formació en aquesta professió. I, sobretot, de la cura i el coneixement d'un mateix en el camí professional.


He anat ampliant el meu coneixement amb una formació més emocional. Endinsant-me al món de les emocions. Realitzant cursos de formació emocional i col·laborant com a terapeuta en els tallers d'Intel·ligència Emocional del centre Mensalus.
D'altra banda, he anat complementant el meu coneixement sobre les pèrdues en les nostres vides. Realitzant formació sobre processos de dol al centre Mensalus i al Col·legi Oficial de Psicòlegs.

Finalment, m'he format en les relacions que establim amb les persones, Realitzant formació de Teràpia de parella en el Col·legi Oficial de Psicòlegs i amb el màster de Teràpia Sexual i de Pareja a la Universitat de Barcelona


Actualment, realitzo sessions de teràpia individual en consulta privada a Sant Vicenç dels Horts i Barcelona. Estic col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya amb el número 24777.

Carrer Nou 32,  Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) 08620

Carrer de Quevedo 38, Barcelona 08012

Tel: 647103073/ 636920344

Email: somcreixement@gmail.com