EQUIP

Lorena Quero

Psicóloga colegiada número 25253

Considero que la meva manera d'entendre la vida va de la mà de la meva mirada cap a la psicologia. Crec que cada persona és en si mateixa un món per descobrir, amb una manera de relacionar-se, pensar, sentir... Que fan que sigui única. Ser conscient d'això m'ha fascinat sempre i la psicologia m'ha ofert l'oportunitat d'acostar-me a conèixer el gran misteri de l'ésser humà.


Vaig cursar la carrera de psicologia a la Universitat de Barcelona i vaig realitzar les meves pràctiques en una residència de Salut Mental. Vaig tenir l'oportunitat de seguir col·laborant amb el centre durant dos anys realitzant diferents tallers amb persones diagnosticades amb trastorn mental.


Al costat de la psicologia, l'educació és una altra de les àrees que m'apassiona. He treballat molts anys a l'àmbit educatiu i de l'oci amb infància i adolescència. Considero que tant l'educació com la psicologia poden mobilitzar-nos cap al canvi i creixement personal i social.

La meva formació en Psicoteràpia Integradora Humanista m'ha aportat molts recursos, així com ha contribuït a afermar la meva decisió de seguir formant-me per poder créixer personal i professionalment, doncs considero que emprendre el meu propi camí de descobriment i creixement és imprescindible per poder estar present en la relació terapèutica.


L'experiència m'ha aportat una nova mirada cap al procés terapèutic, entenent-ho com un viatge que ens porta a conèixer els racons del nostre ésser, a prendre consciència dels nostres propis recursos i limitacions permetent-nos viure d'una manera més integrada i serena, aportant llum al nostre camí.


Em sento afortunada per poder acompanyar a les persones en aquest procés, treballant conjuntament en la gran cerca de trobar-se a si mateixes. Considero essencial oferir per a això un espai de confiança, respecte i seguretat, perquè la persona pugui anar prenent consciència del moment en el qual està, del que vol, dels seus recursos i així poder decidir lliurement com vol seguir el seu camí, deixant enrere, si així ho decideix, vells patrons i acceptant les seves experiències viscudes.


Actualment treball com psicoterapeuta en consulta privada a Sant Vicenç dels Horts i Barcelona. Estic col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs amb el núm. 25253.

Carrer Nou 32,  Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) 08620

Carrer de Quevedo 38, Barcelona 08012

Tel: 647103073/ 636920344

Email: somcreixement@gmail.com