LA NOSTRA FILOSOFIA

Som Creixement és un espai d'acompanyament psicològic. Realitzem teràpia individual, de parella i d'acompanyament infantil, juvenil i familiar a Sant Vicenç dels Horts i Barcelona.

 

A Som Creixement entenem la psicologia com un viatge que emprenem al costat de la persona, acompanyant-la durant el seu procés de teràpia. Treballem conjuntament, sent un equip, respectant el seu ritme i les seves necessitats.

​Considerem essencial oferir un espai de calidesa, confiança, respecte i seguretat. És un espai on la persona pot expressar les seves necessitats personals i prendre consciència del moment en el qual es troba, de quins són els seus recursos i així poder decidir com vol seguir el seu camí. Conèixer-se a un mateix pot ajudar a transformar realitats personals i facilitar el canvi, deixant enrere, si així es decideix, vells patrons i acceptant les seves experiències viscudes.

Creiem que cada persona és única i, per tant, en les nostres sessions treballem des de diferents mirades, adaptant-nos a les necessitats de la persona.

EQUIP

Patricia Montero

Psicòloga col·legiada número 24777

Cada persona mira la realitat a través d'unes ulleres úniques. Per això vaig decidir estudiar Psicologia, per endinsar-me al misteriós món de l'ésser humà. Per a mi, és fonamental entendre aquestes ulleres, comprenent com s'han anat construint sobre la base de la seva pròpia història personal i així poder acompanyar a la persona en el seu procés terapèutic.

Lorena Quero

Psicòloga col·legiada número 25253

L'experiència m'ha aportat una nova mirada cap al procés terapèutic, entenent-ho com un viatge que ens porta a conèixer els racons del nostre ésser, a prendre consciència dels nostres propis recursos i limitacions permetent-nos viure d'una manera més integrada i serena, aportant llum al nostre camí.

Tel: 647103073/ 636920344

Carrer Nou 32,  Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) 08620

Carrer de Quevedo 38, Barcelona 08012

Tel: 647103073/ 636920344

Email: somcreixement@gmail.com